Viewing: Куче

12 Причини Како Кучињата Не Прават Поздрави и Посреќни

Како сопственик на куче, се надевам ќе се сложите со мене: Кучињата не се само домашни миленици, туку и членови на нашата фамилија. И тоа не обични членови. Членови кои се скромни, најмалиот гест ги прави среќни, и секогаш се тука да ве пречекаат и поздрават кога ќе влезете во домот. Kолку и да бил […] Read More

Што Смеат А Што Не Смеат Да Јадат Кучињата? (Фуј Тоа)

Кучињата како и луѓето знаат да прибираат кога станува збор за храната. Меѓутоа за разлика од нас кучињата не разликуваат здрава и нездрава храна, најчесто ја јадат храната како ќе им се даде, со семки, лушпи, па дури некогаш и со целата амбалажа. Знаеме дека нездравата храна знае да е највкусна и не става на […] Read More