Viewing: Кафе

18 Фасцинатни и Изненадувачки Факти За Кафето

Некои од нас не можат да го поминат денот без шоља кафе, и тоа е потполно разбирливо. Кафето на шега е нарекувано “гориво за модерниот човек”, но сигурно ќе се согласите дека тоа и не е така далеку од вистината. Погледнете наоколу во канцеларијата за време на утринските часови и ќе забележите дека скоро сите […] Read More